the Revealed

теґи: NEW WAWE TOUR 09, The Revealed

theRevealed (виявлений; відкривати секрет, оприлюднювати, відкривати за допомогою надприродного)

 

Перші рядки історії гурту the Revealed  були написані в Духовній Семінарії... Так! Саме Київська семінарія, стала місцем, де талановиті музиканти та великі друзі знайшли свою Велику Мрію.

Зі слів учасників гурту, їх мрія полягає у тому, щоб через проект the Revealed  прищепити в Молодіжну Культуру любов до чистого, цілеспрямованого життя, любов до якісного мистецтва, а також любов до себе та свого покоління.

«Так, ми вийшли з семінарії, і прийняли рішення не загороджувати себе у стінах релігії, а вийти в світ для того, щоб споруджувати мости, ділитися тим, що є всередині нас…музикою, енергією, серцем»

Денис Валяев, фронт-мен.

 

«Ціль надихати на зміни до кращого, підштовхнутимріяти, тому щоNothingisImpossible

 ВіталійХабаров, ударні.

 

На даному етапі команда докладала багато зусиль для того, щоб досягнути найкращого звучання та змісту пісень, чіткості звуку, який буде гідним того, щоб ви його почули і відчули своїм серцем. … Тут йдеться про дебютний альбом під назвою «МЕЧТА».

«МЕЧТА» – це 9 пісень позитиву, віри та натхнення для кожного слухача. Не дивлячись на те, що альбом є першим – він дивує якістю студійного професійного запису, стилем, потужністю та силою подачі пісень.  На початку сезону осінь 2009  «МЕЧТА» був представлений в найбільших містах України в рамках NEW WAWE TOUR 09, який було організовано сумісно з групою-товаришем the Homebodies. Чернігів, Харків, Донецьк, Дніпропетровськ, Одеса, Тернопіль, Львів и Київ мали можливість наживо почути heartbeat лідеру гурту Дениса Валяева live. Тур став для команди незабутньою пригодою, викликом, тренуванням та неймовірно веселим experience.

 

Ті, хто знайомий з даним bandом особисто, точно підтвердить те, що вихід альбому, концерти – це лише мала доля бачення та планів the Revealed, тому, в найближчому майбутньому, широкому  загалу Молоді будуть предоставлені сайт, кліп та різноманітні  приємні творчі перформанси!

Які вони, the Revealed? Що ми можемо «виявити, розкрити» в хлопцях з семінарії в майбутньому? Подивимося… Знаємо на 100% тільки те, що вони працюють серйозно, стараються для кожного, хто хоча б один раз мав можливість їх почути, і звичайно ж, вони продовжують вірити в Велику Мрію та шукати натхнення Вгорі…

 

therevealedband@gmail.com

http://twitter.com/therevealed

http://vkontakte.ru/club4809006